Difference between revisions of "Workshop për Quad9 DNS"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(krijova faqen.)
 
 
Line 3: Line 3:
  
 
== Detaje ==
 
== Detaje ==
* Kur: 18 dhjetor 2017 @ 18:00
+
* Kur: 1 dhjetor 2017 @ 18:00
 
* Ku: Open Labs Hackerspace;
 
* Ku: Open Labs Hackerspace;
 
* Numri i pjesëmarrësve: TBA
 
* Numri i pjesëmarrësve: TBA

Latest revision as of 18:38, 22 November 2017

Përshkrimi

Quad9 është një shërbim DNS që ofrohet nga IBM Threat Intelligence për mbrojtje nga domain që njihen që janë keqdashëse dhe nga phishing sites duke ruajtur gjithashtu dhe performancën nëpërmjet DNS resolvers.

Detaje

  • Kur: 1 dhjetor 2017 @ 18:00
  • Ku: Open Labs Hackerspace;
  • Numri i pjesëmarrësve: TBA
  • Ke nevojë të marësh laptop me vete: jo detyrimisht, por do ishte mirë;
  • Ka nevojë të kemi dije teknike: JO;
  • Ka nevojë të kemi qenë në aktivitetet e mëparshme: JO;

Axhenda

së shpejti

Ndërlidhje

  • do plotësohet së shpejti.

Organizatorët

  • Silvi Kolumcaj

Raport i eventit

TBA