Wordpress cafe nr.3

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 10:04, 9 August 2017 by Sidorela (talk | contribs) (Shtova faqen për aktivitetin.)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Vazhdojnë takimet WordPress në Open Labs për të diskutuar për të rejat mbi WordPress, platformë open source për ndërtim website-esh dhe blogjesh. Niveli teknik i dijes në platformën WordPress nuk është i rëndësishëm. Merrni laptop me vete në qoftë se keni.

Si gjithmonë hyrja është falas dhe e hapur për të gjithë.

Detaje

  • Kur: 31 janar 2015 @16.00
  • Ku: Open Labs, Rruga Brigada VIII, Nr.7, 1000

Ndërlidhje

Raport i eventit