Wordpress cafe nr.2

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 10:10, 9 August 2017 by Sidorela (talk | contribs) (Krijova faqen për aktivitetin.)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Apasionantet e WordPress takohen përsëri në ambientet e Open Labs për të biseduar rreth projekteve të tyre të fundit, të rejat e platformës open source WordPress dhe (më e rëndesishme), që të njihen me njëri tjetrin për të rritur komunikimin. Ky takim do koordinohet nga Inva ndërkohë që si gjithmonë hyrja është falas dhe e hapur për të gjithë.

Shënim: niveli teknik i dijes në platformën WordPress nuk është i rëndësishëm në këtë takim. Merr laptop me vete në qoftë se ke.

Detaje

  • Kur: 17 janar 2015 @16.00
  • Ku: Open Labs, Rruga Brigada VIII, Nr.7, 1000

Ndërlidhje

Raport i eventit