Wikipedia workshop në Open Labs

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 23:28, 25 November 2017 by Sidorela (talk | contribs) (Krijova faqen për aktivitetin.)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Bashkohu dhe ti komunitetit Open Labs për tu njohur nga afër rreth iniciativës më të madhe ndërkombëtare Wikipedia, me qëllim përmirësimin e versionit Shqip të saj.
Wikipedia është një projekt për të krijuar një enciklopedi të lirë e cila shkruhet dhe redaktohet nga lexuesit e saj nga e tërë bota.
Në këtë workshop do mësojmë:

  • çfarë është Wikipedia
  • përse është e rëndësishme Wikipedia në Shqip
  • si të krijojmë artikullin e parë në Wikipedia
  • (pjesa më interesante) mësojmë se si të krijojmë artikullin rreth temës që na pëlqen.

Detaje

  • Kur: 21 Shtator 2013 @15:00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit