Difference between revisions of "Wikipedia dhe OSM në Burrel"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(shtova informacion në bazë të template)
 
Line 2: Line 2:


== Detaje ==
== Detaje ==
* Kur: se shpejti;
* Kur: 18,19,20 Dhjetor 2017
* Ku: Burrel (vendos emrat e shkollave këtu);
* Ku: Burrel në shkollat 9-vjecare Mustafa Gjestila dhe Ilia Qiqi
* Promo URL: [eucodeweek.openlabs.cc] (infra duhet ta bej redirect ketu);
* Promo URL: [eucodeweek.openlabs.cc] (infra duhet ta bej redirect ketu);


Line 10: Line 10:


=== Dita 1: XX.12.2018 ===
=== Dita 1: XX.12.2018 ===
*08:30-10:30 Wikipedia prezantim dhe workshop
*10:30-11:00 Pushim
*11:00-12:30 OpenStreeMap prezantim dhe mapathon


=== Dita 2: XX.12.2018 ===
=== Dita 2: XX.12.2018 ===
 
*08:30-10:30 Wikipedia prezantim dhe workshop
*10:30-11:00 Pushim
*11:00-12:30 OpenStreeMap prezantim dhe mapathon
=== Dita 2: XX.12.2018 ===
=== Dita 2: XX.12.2018 ===
*08:30-10:30 Wikipedia prezantim dhe workshop
*10:30-11:00 Pushim
*11:00-12:30 OpenStreeMap prezantim dhe mapathon


== Ndërlidhje ==
== Ndërlidhje ==

Latest revision as of 22:49, 19 December 2017

Code Week ose Java e Kodimit është një lëvizje që ka nisur në vitin 2013 në Europë. Qëllimi i kësaj lëvizjeje është që përmes një seri aktivitetesh të promovojë të të krijuarit përmes kodimit. Vullnetarë në mbarë botën u vinë në ndihmë personave të grupmoshave të ndryshme për t'u demostruar se si përmes kodimit mund të realizojnë idetë që kanë, të zhvillojnë mëtej aftësitë e tyre në botën e teknologjisë dhe të sjelli njerez të frymëzuar dhe me qëllime të njëjta sëbashku. Kjo nismë zhvillohet në mbarë botën nga vullnetarë. Vitin e kaluar aktivite u zhvilluan në mbi 50 vende, përfshirë edhe Shqipërinë.

Detaje

 • Kur: 18,19,20 Dhjetor 2017
 • Ku: Burrel në shkollat 9-vjecare Mustafa Gjestila dhe Ilia Qiqi
 • Promo URL: [eucodeweek.openlabs.cc] (infra duhet ta bej redirect ketu);

Axhenda

Më poshtë axhenda potë

Dita 1: XX.12.2018

 • 08:30-10:30 Wikipedia prezantim dhe workshop
 • 10:30-11:00 Pushim
 • 11:00-12:30 OpenStreeMap prezantim dhe mapathon

Dita 2: XX.12.2018

 • 08:30-10:30 Wikipedia prezantim dhe workshop
 • 10:30-11:00 Pushim
 • 11:00-12:30 OpenStreeMap prezantim dhe mapathon

Dita 2: XX.12.2018

 • 08:30-10:30 Wikipedia prezantim dhe workshop
 • 10:30-11:00 Pushim
 • 11:00-12:30 OpenStreeMap prezantim dhe mapathon

Ndërlidhje

Organizatorët

 • Anisa Kuci;
 • Mariana Balla;
 • Redon Skikuli.

Raport i eventit

 • (vendos këtu cfarë mund të përmirësohet)
 • (vendos këtu cfarë mund të përmirësohet si psh: më shumë mbulim në rrjetet sociale)