Difference between revisions of "Wikipedia SQ - Open Day"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(krijova faqen)
m
Line 1: Line 1:
 
== Përshkrimi ==
 
== Përshkrimi ==
Do shtohet shpejti
+
Wikipedia SQ - Open Day është një event për të gjithë personat e interesuar për tu bërë pjesë e komuniteti shqipfolës të Wikipedias dhe që kanë dëshirën të bëjnë hapat e para në platformën më të madhe të dijes hapur.
 +
Gjatë këtij eventi anëtarë të komunitetit të Open Labs Hackerspace, disa prej të cilëve prej disa vitesh tashmë kanë qënë kontribues aktivë të Wikipedias, do ju shpjegojnë më nga afër detajet rreth projektit dhë mënyrat sesi mund të kontribuoni dhe të bëheni pjesë e komunitetit. Nëse ju pëlqen fotografia, arkivimi dígjital, përkthimi, turizmi, programimi në platformën Mediawiki apo thjesht do të donit të kontribuoni në pronësinë e përbashkët digjitale, atëherë jeni të ftuar të bashkoheni në "Wikipedia SQ - Open Day" për të të shpjeguar të gjitha detajet rreth projekteve të mësipërme dhe mënyrën se si mund të angazhoheni.
  
 
== Pjesëmarrësit ==
 
== Pjesëmarrësit ==
Do shtohet së shpejti
 
  
 
== Detaje ==
 
== Detaje ==
* Kur: 05 korrik 2017 @ 18.00;
+
* Kur: 04 korrik 2017 @ 18.00;
 
* Ku: Open Labs Hackerspace;
 
* Ku: Open Labs Hackerspace;
 
* Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);
 
* Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);
Line 17: Line 17:
  
 
== Organizatorët ==
 
== Organizatorët ==
* E.Q
+
* R.S;
 
* (shto emrin tënd këtu)
 
* (shto emrin tënd këtu)
  
 
== Raport i eventit ==
 
== Raport i eventit ==
 
Do publikohet së shpejti.
 
Do publikohet së shpejti.

Revision as of 09:39, 4 July 2017

Përshkrimi

Wikipedia SQ - Open Day është një event për të gjithë personat e interesuar për tu bërë pjesë e komuniteti shqipfolës të Wikipedias dhe që kanë dëshirën të bëjnë hapat e para në platformën më të madhe të dijes së hapur. Gjatë këtij eventi anëtarë të komunitetit të Open Labs Hackerspace, disa prej të cilëve prej disa vitesh tashmë kanë qënë kontribues aktivë të Wikipedias, do ju shpjegojnë më nga afër detajet rreth projektit dhë mënyrat sesi mund të kontribuoni dhe të bëheni pjesë e komunitetit. Nëse ju pëlqen fotografia, arkivimi dígjital, përkthimi, turizmi, programimi në platformën Mediawiki apo thjesht do të donit të kontribuoni në pronësinë e përbashkët digjitale, atëherë jeni të ftuar të bashkoheni në "Wikipedia SQ - Open Day" për të të shpjeguar të gjitha detajet rreth projekteve të mësipërme dhe mënyrën se si mund të angazhoheni.

Pjesëmarrësit

Detaje

  • Kur: 04 korrik 2017 @ 18.00;
  • Ku: Open Labs Hackerspace;
  • Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);
  • Nevojë të marrësh laptop me vete: JO;
  • Ka nevojë të kemi dije teknike: JO;
  • Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO.

Axhenda

Do publikohet së shpejti.

Organizatorët

  • R.S;
  • (shto emrin tënd këtu)

Raport i eventit

Do publikohet së shpejti.