Difference between revisions of "Wikipedia"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(→‎Iniciativat: shtova konkursin Wiki Loves Monuments)
(shtova WC UG Albania)
Line 6: Line 6:
 
== Iniciativat ==
 
== Iniciativat ==
 
* [[Wiki Loves Monuments]]
 
* [[Wiki Loves Monuments]]
 +
 +
== User Groups ==
 +
* [[Wikimedia Community User Group Albania]]
 +
  
 
== Aktivitetet ==
 
== Aktivitetet ==

Revision as of 12:26, 1 November 2018

Kjo është faqja e grupit të punës së anëtarëve të Open Labs rreth Wikipedia dhe nënprojekteve të tjera të Wikimedia Foundation si dhe dijes së hapur.

Anëtarët

  • Rskikuli

Iniciativat

User Groups


Aktivitetet

2017

2016

2015

2014

2013

Ndërlidhje

Do shtohet informacion së shpejti.