Difference between revisions of "Wikipedia"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m (Bëra ndarjen e aktiviteteve sipas viteve.)
(→‎Iniciativat: shtova konkursin Wiki Loves Monuments)
Line 5: Line 5:
  
 
== Iniciativat ==
 
== Iniciativat ==
Do shtohet informacion së shpejti.
+
* [[Wiki Loves Monuments]]
  
 
== Aktivitetet ==
 
== Aktivitetet ==

Revision as of 13:18, 24 September 2017

Kjo është faqja e grupit të punës së anëtarëve të Open Labs rreth Wikipedia dhe nënprojekteve të tjera të Wikimedia Foundation si dhe dijes së hapur.

Anëtarët

  • Rskikuli

Iniciativat

Aktivitetet

2017

2016

2015

2014

2013

Ndërlidhje

Do shtohet informacion së shpejti.