Difference between revisions of "Wikipedia"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(Krijova faqen)
 
m (Shtova aktivitetet e kaluara.)
Line 8: Line 8:


== Aktivitetet ==
== Aktivitetet ==
Do shtohet informacion së shpejti.
* 2017
** 08.02.2017 [[Wikidata talk/workshop]];
** 04.07.2017 @18.00 [[Wikipedia SQ - Open Day]];
** 11.07.2017 @18.00 [[Wikipedia Open Day 2|Wikipedia SQ - Open Day nr2]];
 
* 2016
** 16.01.2016  [[ 15 vjet Wikipedia - Editathon]];
** 03.12.2016-04.12.2016 [[Wiki weekend Tirana 2016]];
 
* 2015
** 24.01.2015 @18.00 [[ Wikicafe Tirana #1]];
** 05.12.2015-06.12.2015 [[Wiki weekend Tirana 2015]];
 
* 2014
 
* 2013


== Ndërlidhje ==
== Ndërlidhje ==
Do shtohet informacion së shpejti.
Do shtohet informacion së shpejti.

Revision as of 13:21, 21 July 2017

Kjo është faqja e grupit të punës së anëtarëve të Open Labs rreth Wikipedia dhe nënprojekteve të tjera të Wikimedia Foundation si dhe dijes së hapur.

Anëtarët

  • Rskikuli

Iniciativat

Do shtohet informacion së shpejti.

Aktivitetet

  • 2014
  • 2013

Ndërlidhje

Do shtohet informacion së shpejti.