Wikiakademia: Prezantim i projektit dhe përkthimi platformës në shqip

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 21:54, 25 November 2017 by Sidorela (talk | contribs) (Krijova faqen për aktivitetin.)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Wikipedia është projekti më i famshëm dhe më i përdorshem i Wikimedia Foundation. Por ky sështë projekti i vetëm i WikiMedias. Janë dhe më shumë se 5 projekte të tjera si WikiCommons, WikiQuotes, WikiBooks, WikiVersity, etj që e bëjnë WikiMedian më gjithëpërfshirëse.

Më datë 21.06.2014 do mbahet një event rreth këtyre projekteve që janë pjesë e tourit të WikiAkdemise ku do të tregohet puna e bërë deri tani nga WikiAkademia dhe si mund të përfshihet gjithësecili nga ju ne eventet e ardhshme të saj.

Gjithashtu WikiAkademia po meret dhe me përkthimin e Plotformës së WikiMedias, për të interesuarit do shpjegohet dhe se si mund të përfshihen dhe në përkthim, kështu që laptopet do ishte mirë ti kishit me vete.

Detaje

  • Kur: 21 Qershor 2014 @16:00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit