WikiFilmat SQ - aktiviteti nr.2

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 14:48, 19 March 2019 by Sidorela (talk | contribs) (shtova përmbajtje)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

WikiFilmat është një projekt nga Wikimedia Community User Group Albania në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Filmit. Projekti ka si synim të pasurojë Wikipedian, Wikidata dhe WikiCommons me informacione rreth filmave shqiptarë. Qendra Kombëtare e Filmit në kuadër të këtij bashkëpunim ka vënë në dispozicion listën e filmave të financuar nga ta përgjatë viteve, si dhe informacione të tjera për tematikën, aktorët dhe regjisorët e tyre.

Detaje

  • Ku: Open Labs Hackerspace
  • Ka nevojë të kemi dije teknike paraprakte: JO.

Axhenda

  • Prezantim i shkurtër rreth Wikipedia
  • Prezantim i projektit WikiFilmat
  • Editathon: Editojmë së bashku në wikipedia duke shtuar filmat të rinj.

Link

Organizatorët

  • Wikimedia Community User Group Albania