Webinar: Instalimi i një serveri të thjeshtë SMTP (Workshop)

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 16:15, 29 April 2020 by Mariana (talk | contribs) (Krijoi faqen me "=== Përshkrimi === Në këtë webinar do të përpiqemi të ndërtojmë një server të thjeshtë SMTP për domenin "smtp.test.fs.al". Mund të ndiqni hap pas hapi nëse doni...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Në këtë webinar do të përpiqemi të ndërtojmë një server të thjeshtë SMTP për domenin "smtp.test.fs.al". Mund të ndiqni hap pas hapi nëse doni të ndërtoni serverin tuaj SMTP, me kusht që të keni një FQDN dhe të keni akses në serverin e tij DNS, gjithashtu të keni qasje në një VPN.

Parakushtet 1. Ju duhet qasje në një server virtual Në çfardo serveri do të ishte në rregull, edhe me RAM 512MB.

2. Ju duhet gjithashtu një emër domain (FQDN)

3. Shikoni në: https://gitlab.com/docker-scripts/postfix/-/blob/master/INSTALL.md

Më shumë informacione të detajuara: https://forum.openlabs.cc/t/workshop-installing-a-simple-smtp-server/2128/2

Join link: m.flossk.org/webinar

Ky webinar vjen në bashkëpunim me Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK)


Detaje

  • Kur: 2.05.2020;
  • Ku [online]: m.flossk.org/webinar
  • Ka nevojë të kemi dije teknike: JO
  • Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO, nuk ka nevojë të kesh marrë pjesë në aktivitete të mëparshme.

Organizatorët