Translations:Zgjedhjet Parlamentare në Shqipëri 2017/43/sq

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 09:51, 25 June 2017 by FuzzyBot (talk | contribs) (Importing a new version from external source)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search
  • A ka për qëllim subjekti juaj të promovojë mësimin e aftësive të transferueshme në ICT, në vend të promovimit të një produkti ose certifikate dijesh të kompanive private specifike?
    • Shteti do mundohet te krijoj nje standart per aftesit patjeter qe certifikimet w3schols e te tjera si kjo do te njiheshin nga administrata dhe nga universitet