Translations:Zgjedhjet Parlamentare në Shqipëri 2017/44/sq

Revision as of 09:51, 25 June 2017 by FuzzyBot (talk | contribs) (Importing a new version from external source)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
  • A do evitojë subjekti juaj politik aktivitetet promocionale të kompanive softuerike që kanë si qëllim edukimin e brezit të ardhshëm me produkte kompanish dhe jo me koncepte dhe parime teknologjike?
    • Patjeter qe po duhet ti vij fundi oligarkeve te ict ne Shqiperi qe ju imponojn te rinjve imazhe kompanish dhe do te insistojm qe te jene te gateshem per pune ne ict qe ne fundin e gjimnazit qoft profesional dhe te pergjithshem.