Translations:Zgjedhjet Parlamentare në Shqipëri 2017/42/sq

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 09:51, 25 June 2017 by FuzzyBot (talk | contribs) (Importing a new version from external source)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

4. Free open source në arsim

  • A ka planifikuar partia juaj që të promovojë përdorimin e softuerit me kodburim të lirë dhe të hapur në arsimin publik?
    • Duhet ti japim te rinjve mundesi zgjedhje dhe do jene ata ne fund qe do zgjedhin ku duan te fokusohen.