Translations:Zgjedhjet Parlamentare në Shqipëri 2017/42/sq

4. Free open source në arsim

  • A ka planifikuar partia juaj që të promovojë përdorimin e softuerit me kodburim të lirë dhe të hapur në arsimin publik?
    • Duhet ti japim te rinjve mundesi zgjedhje dhe do jene ata ne fund qe do zgjedhin ku duan te fokusohen.