Translations:Zgjedhjet Parlamentare në Shqipëri 2017/41/sq

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 09:51, 25 June 2017 by FuzzyBot (talk | contribs) (Importing a new version from external source)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search
  • Planifikoni të punoni për të arritur respektimin e rreptë të Standardeve të Hapura në sektorin publik? Nëse po, si keni planifikuar që ta arrini këtë?
    • Teknologjia e informacionit eshte shtylla kurizore e ekonomise te e se ardhmet dhe te se tashmes.Do behet maksimumi per ti respektuar.