Translations:Zgjedhjet Parlamentare në Shqipëri 2017/22/sq

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
Emri i subjektit politik Posta elektronike Lideri politik Statusi
Lëvizja Socialiste për Integrim info (at) lsi.al Petrit Vasili u dërgua email - nuk ka përgjigje
Partia Socialiste e Shqipërisë info (at) ps.al Edi Rama ka përgjigje si më poshtë
Partia Kristian Demokrate Dhimitër Muslia
Sfida për Shqipërinë info (at) sfidapershqiperine.com (u dërgua në email alternativ pas komunikimit) Hektor Ruci u dërgua email - nuk ka përgjigje
Partia Republikane Shqiptare info (at) prsh.al Fatmir Mediu u dërgua email - nuk ka përgjigje
Partia Demokratike info (at) pd.al Lulzim Basha u dërgua email - nuk ka përgjigje
Partia Bashkimi Demokristian Shqiptar info (at) pbdksh.al Eduard Ndocaj u dërgua email - nuk ka përgjigje
Partia Aleanca Demokristiane aleancademokristiane (at) gmail.com Zef Bushati u dërgua email - nuk ka përgjigje
Partia Socialdemokrate Skënder Gjinushi
Aleanca Demokratike Eduart Abazi
Fryma e re Demokratike info (at) frd.al Bamir Topi u dërgua email - nuk ka përgjigje
Partia Demokracia Sociale Paskal Milo
Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet info (at) pdiu.al Shpëtim Idrizi u dërgua email - nuk ka përgjigje
Aleanca Arbnore Kombëtare Gjet Ndoj
Minoriteti Etnik Grek për të Ardhmen Kristo Kiço
Partia Komuniste e Shqipërisë Qemal Cicollari
Aleanca Popullore për Drejtësi info (at) apd.al & apdalbania (at) gmail.com Bilal Kola u dërgua email - nuk ka përgjigje
Lista e Barabartë ide (at) libra.al Ben Blushi u dërgua email - ka përgjigje si më poshtë