Translations:Si të përdor wikin?/2/sq

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 15:00, 11 July 2017 by FuzzyBot (talk | contribs) (Importing a new version from external source)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Krijimi dhe editimi i një artikulli

Nëse dëshiron që të editosh wikin, fillimisht duhet të kesh një llogari[1]
Në rast se ke një llogari, fillimisht bëj sign in[2]
Për të edituar një artikull ekzistues, hap artikullin dhe më pas kliko në Redakto/Edit.[3]
Për të krijuar një artikull të ri, kërko emrin e artikullit dhe kliko ne linkun e kuq. [4]
Nëse bën një artikull, është rregull i pashkruar që të hedhësh referenca. [5] Për të mësuar si, lexo këtë

Personalizimi i llogarisë

Të gjithëve u pëlqen të jenë më të bukurit e botës, kështu që le t'ia fillojmë nga wiki ;)
Askujt nuk i pëlqen që të komunikoj me dikë për të cilin/cilën nuk dimë asgjë. Krijo faqjen tënde ku mund të shprehesh lirshëm tek Përdoruesi:<username yt këtu>. Nje demonstrim i mirë është Redoni
Gjithashtu mos harro të përditësosh preferencat
Ne të sugjerojme të bësh fillimisht këto:

  • Vendos emër (Njerëzit duhet të të njohin, apo jo?)
  • Gjininë
  • Preferencat e emailit
  1. Cite error: Invalid <ref> tag; no text was provided for refs named account
  2. Cite error: Invalid <ref> tag; no text was provided for refs named signin
  3. Cite error: Invalid <ref> tag; no text was provided for refs named edito artikull
  4. Cite error: Invalid <ref> tag; no text was provided for refs named krijo artikull
  5. Cite error: Invalid <ref> tag; no text was provided for refs named refref