Open main menu

Translations:Rreth Nesh/4/sq

Revision as of 08:02, 13 July 2017 by FuzzyBot (talk | contribs) (Importing a new version from external source)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)

Transparenca

Në vijim do publikohen kostot funksionale të Open Labs si dhe burimi i të ardhurave.