Translations:Pyetje të bëra shpesh/7/sq

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 23:40, 12 July 2017 by FuzzyBot (talk | contribs) (Importing a new version from external source)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Sa të shpeshta janë aktivitetet në Open Labs?

Aktivitetet në Open Labs zhvillohen çdo të mërkurë në orën 18:00 dhe të shtunën në orën 16:00, por ka raste që zhvillojmë aktivitete dhe gjatë ditëve të tjera të javës nëse dy ditët e përmendura më sipër janë të zëna. Nqs ka evente që ju dëshironi të organizoni, mund të shkruani në mailing list për propozimin tuaj dhe të gjeni një datë të lirë në listën e aktiviteteve: https://wiki.openlabs.cc/faqja/Aktivitete