Translations:Pyetje të bëra shpesh/6/sq

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 23:40, 12 July 2017 by FuzzyBot (talk | contribs) (Importing a new version from external source)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

A duhet të kesh njohuri shumë të avancuara për të marrë pjesë në aktivitetet që zhvillohen?

Jo, nuk nevojiten njohuri të avancuara për të marrë pjesë në aktivitetet që ne zhvillojmë, gjithçka që mjafton është dëshira juaj dhe koha e lirë që ju do i dedikoni aktiviteteve dhe projekteve që ne kemi duke marrë njohuri të reja.