Translations:Pyetje të bëra shpesh/1/sq

Revision as of 23:40, 12 July 2017 by FuzzyBot (talk | contribs) (Importing a new version from external source)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)

Si mund të bëhem anëtar?

Për t'u anëtarësuar në organizatën Open Labs, ju duhet të keni kontribuar në të të paktën 3 muajt e fundit dhe duhet të jeni mbi 16 vjeç. Kontributi juaj mund të jetë i të gjitha llojeve, duke nisur që nga pjesëmarrja aktive nëpër eventet që ne organizojmë, organizimi i eventeve nga vetë ju, kontribuimi nëpër projektet që ne kemi, mirëmbajtja e hackerspace etj. Anëtarësimi bëhet duke plotësuar këtë formë dhe në fillim të muajit ju, pasi të jenë bërë verifikimet, do të merrni një konfirmim nqs jeni zyrtarizuar si anëtar apo jo. Pasi ta keni marrë emailin e konfirmimit që jeni pranuar duhet të vini dhe me një mjet verifikimi në takimin e ardhshëm në hackerspace. Çdo vit në muajin shkurt bëhet një ri-aplikim për anëtarët ekzistues dhe ata të rinj për të ndarë anëtarët aktiv nga ata joaktivë.