Translations:Kreu/9/sq

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 10:26, 22 July 2017 by FuzzyBot (talk | contribs) (Importing a new version from external source)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

{{Kreu |main-title= Mirësevjen në Open Labs Hackerspace Wiki |main-subtitle= FLOSS.Komunitet.Hackerspace. |main-content=Open Labs është komuniteti që promovon në Shqipëri dhe në rajon teknologjitë me kodburim të lirë dhe të hapur, të dhënat e hapura, standartet e hapura teknologjike, privatësinë online dhe fuqizimin e hapësirës publike dhe licensave alternative.