Difference between revisions of "Translations:Kreu/9/en"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
 
Line 2: Line 2:
|main-title= Welcome to Open Labs Hackerspace
|main-title= Welcome to Open Labs Hackerspace
|main-subtitle= FLOSS.Community.Hackerspace.
|main-subtitle= FLOSS.Community.Hackerspace.
|main-content=Open Labs is the Albanian community that promotes free and open source technologies,open data, open standards, online privacy and the empowerment of public space and alternative licenses.
|main-content=Open Labs is the Albanian community that promotes free and open source technologies, open data, open standards, online privacy and the empowerment of public space and alternative licenses.

Latest revision as of 16:03, 11 May 2020

Information about message (contribute)
This message has no documentation. If you know where or how this message is used, you can help other translators by adding documentation to this message.
Message definition (Kreu)
{{Kreu
|main-title= Mirësevjen në Open Labs Hackerspace Wiki
|main-subtitle= FLOSS.Komunitet.Hackerspace.
|main-content=Open Labs është komuniteti që promovon në Shqipëri dhe në rajon teknologjitë me kodburim të lirë dhe të hapur, të dhënat e hapura, standartet e hapura teknologjike, privatësinë online dhe fuqizimin e hapësirës publike dhe licensave alternative.

{{Kreu |main-title= Welcome to Open Labs Hackerspace |main-subtitle= FLOSS.Community.Hackerspace. |main-content=Open Labs is the Albanian community that promotes free and open source technologies, open data, open standards, online privacy and the empowerment of public space and alternative licenses.