Translations:Kodi i mirësjelljes/3/sq

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 15:03, 11 July 2017 by FuzzyBot (talk | contribs) (Importing a new version from external source)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Për të vazhduar, është e rëndësishme të dijmë se kjo është diçka që duhet parë dhe pranuar. Jorehatia që vjen ngaqë e tejkalojmë veten përtej asaj që e mendonim si të mundshme, bën që të jetë mëse e vlefshme përpjekja që ne po bëjmë për të patur një hapësirë gjithëpërfshirëse në hackerspace.