Translations:Kodi i mirësjelljes/17/sq

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 15:04, 11 July 2017 by FuzzyBot (talk | contribs) (Importing a new version from external source)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Ne presim që të gjithë pjesëmarrësit të ndjekin këtë Kod të Sjelljes në Open Labs dhe në aktivitete të organizuara nga ne. Kjo përfshin aktivitete sociale të lidhura me Open Labs në vende jashtë vendndodhjes së hackerspace-it dhe në komunitete të lidhura dhe media sociale.