Translations:Kodi i mirësjelljes/11/sq

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 15:04, 11 July 2017 by FuzzyBot (talk | contribs) (Importing a new version from external source)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Kujdesu për veten tënde, si për trupin dhe për mendjen. Gjithashtu kujdesu për hapësirën e njëri-tjetrit. Mblidh mbeturinat që lihen.