Translations:Kodi i mirësjelljes/10/sq

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 15:04, 11 July 2017 by FuzzyBot (talk | contribs) (Importing a new version from external source)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Open Labs është një hapësirë ku mund të jesh vetvetja në mënyrë të sigurtë (pse do duhej të ishe dikush tjetër?) dhe një vend për të respektuar të tjerët për atë që ata/ato janë (edhe nëse kjo gjë mund të të bezdis ndonjëherë). Respekto hapësirën e tyre, lirinë dhe veçantinë, po aq sa tonën.