Translations:FOSScamp Syros 2017/34/sq

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 11:59, 31 August 2017 by FuzzyBot (talk | contribs) (Importing a new version from external source)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Dita 02.09.2017

Dita Koha Tema Vendi Prezantuesi
Dita 3 08.30 - 09.15 Mëngjes Apartamente
Dita 3 09.30 - 13.15 360 gradë dhe foto panoramike për Wikimedia Commons & projektin Mozilla Web VR project Ermoupoli Andis Rado
Dita 3 13.30 - 14.30 Drekë TBA
Dita 3 14.30 - 17.30 Kohë e lirë TBA
Dita 3 18.00 - 19.30 Artikuj në SQ Wikipedia për Syros TBA Nafie Shehu
Dita 3 19.30 - 22.00 Vendosja e fotove të bëra në Wikimedia Commons (puëetori) TBA Silva Arapi