Translations:FOSScamp Syros 2017/18/sq

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 11:59, 31 August 2017 by FuzzyBot (talk | contribs) (Importing a new version from external source)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Transporti nga & në Syros

Mjetet e transportit

  • Me avion: kjo konsiderohet një alternativë e kushtueshme për të arritur në ishull.
  • Me traget (ferry): mënyra më efektive për të arritur aty është duke marrë një nga linjat e tragetëve.
  • Me autobuz (për personat që vijnë nga Greqia qendrore dhe shtetet fqinje).