Translations:FOSScamp Syros 2017/14/sq

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 11:59, 31 August 2017 by FuzzyBot (talk | contribs) (Importing a new version from external source)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Informacion i përgjithshëm

  • Çfarë: Fuqizimi i commons në ishullin e Syros nëpërmjet aktiviteteve të WebVR
  • Ku: Ermoupoli, Syros Island (Greece);
  • Kur: 31.08.2017 – 03.09.2017 (pjesëmarrësit do të jenë në Syros në 30 Gusht dhe disa nga ta do të qëndrojne deri më 06.09.2017 për të shijuar verën në Greqi)
  • A duhet laptopi: PO;
  • Niveli i dijes së kërkuar: njohuri bazike për editim në Wikipedia, Mapillary app (I nevojshem ne celularin tuaj), Wikimedia Commons;