Translations:Donacione/8/sq

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 22:37, 21 July 2017 by FuzzyBot (talk | contribs) (FuzzyBot zhvendosi faqen Translations:Mbështetje/8/sq te Translations:Donacione/8/sq pa lënë një përcjellim: Part of translatable page "Mbështetje")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Kontribuesit

Falenderime të vecanta për kontribuesit e mëposhtëm të cilët na kanë ndihmuar për mirëmbajtjen e hackerspace si dhe për organizimin e aktiviteteve

  • Andis Rado: donacion mobiljesh;
  • Arjen Kamphuis: donancione prej 3 laptop Lenovo ThnikPad;

Së shpejti do shtohen dhe kontribues të tjerë.