Translations:Donacione/7/sq

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 22:40, 21 July 2017 by FuzzyBot (talk | contribs) (FuzzyBot zhvendosi faqen Translations:Mbështetje/7/sq te Translations:Donacione/7/sq pa lënë një përcjellim: Part of translatable page "Mbështetje")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Mënyrat e kontributeve materiale

Sigurisht që vlerësojmë dhe cdo ndihmë materiale që na është ofruar nga individë, institucione dhe kompani të ndryshme.