Translations:Debian Meetup nr.1/3/sq

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 15:55, 31 August 2017 by FuzzyBot (talk | contribs) (Importing a new version from external source)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Axhenda

  • Hapja - 5 min
  • Prezantim i shkurtër me njëri-tjetrin - 10 min
  • Ç'është Debian dhe projektet ku mund të përfshihemi - 30 min
  • Pushim - 15 min
  • Organizim i aktiviteteve të ardhshme për Debian - 20 min