Difference between revisions of "Tirana Infosec Meetup 2020"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
Line 9: Line 9:


== Detaje ==
== Detaje ==
* Kur: 27.01.2020;
* Kur: 26.01.2020;
* Ku: Open Labs Hackerspace  
* Ku: Open Labs Hackerspace  
* Nevojë të marrësh laptop/tablet me vete: Do ishte shume mire nese do kishe laptopin tend, por edhe nese nuk e ke nuk ka problem;
* Nevojë të marrësh laptop/tablet me vete: Do ishte shume mire nese do kishe laptopin tend, por edhe nese nuk e ke nuk ka problem;

Revision as of 15:18, 27 December 2019

Përshkrimi

Filloni 2020 duke u bashkuar me mbledhjen e parë të komunitetit të Takimit të Sigurisë Kibernetike! Ne mirëpresim studentë, profesionistë që punojnë, hobi dhe të gjithë të interesuarit për sigurinë e informacionit dhe intimitetin që janë të përkushtuar për shkëmbimin e hapur të njohurive të sigurisë me njëri-tjetrin për ta bërë komunitetin tonë një vend më të mirë.

Në këtë takim do të ndajmë një përmbledhje të fushës së gjerë të sigurisë së informacionit dhe karrierave dhe mundësive të shumta (teknike dhe jo teknike) që ekzistojnë në këtë industri. Ky takim do të shërbejë gjithashtu si një prezantim zyrtar për shumë prej nesh që kanë bashkëvepruar vetëm virtualisht. Ky do të jetë një ambient i qetë ku mund të mësojmë për interesat, përvojat dhe pasionin e njëri-tjetrit për sigurinë.

Së fundmi, si një grup ne do të diskutojmë dhe do të bisedojme per shumë burime të mësimit falas dhe mundësi trajnimi, në mënyrë që të inkurajojmë njëri-tjetrin që të vazhdojnë mësimin midis takimeve. Shpresojmë se kjo do të ndihmojë secilin prej nesh të identifikojë të tjerët në komunitetin tonë që ndajnë interesa të ngjashëm në mënyrë që të mësojmë më mirë së bashku.

Pavarësisht se sa i/e re mund të jesh në InfoSec, të gjithë ne kemi diçka për t'i ofruar njëri-tjetrit - kështu që le të takohemi, të ndajmë dhe të përmirësojmë aftësitë tona së bashku!

Detaje

  • Kur: 26.01.2020;
  • Ku: Open Labs Hackerspace
  • Nevojë të marrësh laptop/tablet me vete: Do ishte shume mire nese do kishe laptopin tend, por edhe nese nuk e ke nuk ka problem;
  • Ka nevojë të kemi dije teknike: JO
  • Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO, nuk ka nevojë të kesh marrë pjesë në aktivitete të mëparshme.

Organizatorët

Daniel Bohannon