Te dhenat e hapura

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 22:48, 21 February 2017 by Rskikuli (talk | contribs) (krijova faqen)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Përkufizimi i të dhënave të hapura dhe udhëzime për publikimin e të dhënave të hapura nga institucione do publikohen këtu së shpejti.