Difference between revisions of "Takim i Wikimedianëve pranë OLs"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(krijova faqen)
 
(→‎Raport i eventit: permiresova paraqitjen e raportit)
Line 17: Line 17:
  
 
== Raport i eventit ==
 
== Raport i eventit ==
Tematikat:
+
===Tematikat===
    propozimi për UG të ri
+
* propozimi për UG të ri - u vendos që tëprocedojmë;
    komente rreth bisedës në forum  
+
* komente rreth bisedës në forum rreth UG të ri;
    hapat e ardhshme
+
* hapat e ardhshme duhet të jenë të programuara qartë;
    Wiki Weekend 2017
+
* Wiki Weekend 2017 - përgatitje
  
Shënime:
+
===Shënime===
    Dakortësuam që të procedojmë me UG të ri deri në 16 tetor 2017.
+
* dakortësuam që të procedojmë me UG të ri deri në 16 tetor 2017.
    Aktivitete deri në Wiki Weekend
+
* krijimi i një faqe twitter (Nafie), nuk ndahen të dhënat me infra team të hackerspace;
    Krijimi i nje faqe twitter (Nafie), nuk ndahen të dhënat me infra team të hackerspace;
+
* krijimi i një FB page (Nafie), nuk ndahen të dhënat me infra team të hackerspace;
    Krijimi i një FB page (Nafie) nuk ndahen të dhënat me infra team të hackerspace;
+
* mailing list: do përdoret infrastruktura e hackerspace deri sa të na e japë Wikimedia (@Elio);
    Do përdoret infrastruktura e hackerspace deri sa të na e japë Wikimedia (@Elio).
+
* takim 1 herë në muaj për koordinim.
    takim 1 herë në muaj për koordinim
+
 
    Objektivat:
+
===Objektivat e UG===
    ramë dakort me objektivat që kemi në Meta.
+
* ramë dakort me objektivat që kemi vendosur në Meta;
    aktiivtete për 2018ën bazuar në objektivat e UG
+
* aktivtete për 2018ën bazuar në objektivat e UG dhe jo në nivel spontan.

Revision as of 22:44, 22 October 2017

Takimi i parë i anëtarëve të Wikimedia Community User Group Albania.

Detaje

 • Kur: 9 tetor 2017;
 • Ku: Open Labs Hackerspace;
 • Nevojë të marrësh laptop me vete: jo e detyrueshme, por do ishte mirë;
 • Ka nevojë të kemi dije teknike: JO;
 • Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO;

Ndërlidhje

Pjesëmarrësit

Sidorela, Silva, Marin, Çeljeta, Bora, Nafie, Redon, Elio.

Raport i eventit

Tematikat

 • propozimi për UG të ri - u vendos që tëprocedojmë;
 • komente rreth bisedës në forum rreth UG të ri;
 • hapat e ardhshme duhet të jenë të programuara qartë;
 • Wiki Weekend 2017 - përgatitje

Shënime

 • dakortësuam që të procedojmë me UG të ri deri në 16 tetor 2017.
 • krijimi i një faqe twitter (Nafie), nuk ndahen të dhënat me infra team të hackerspace;
 • krijimi i një FB page (Nafie), nuk ndahen të dhënat me infra team të hackerspace;
 • mailing list: do përdoret infrastruktura e hackerspace deri sa të na e japë Wikimedia (@Elio);
 • takim 1 herë në muaj për koordinim.

Objektivat e UG

 • ramë dakort me objektivat që kemi vendosur në Meta;
 • aktivtete për 2018ën bazuar në objektivat e UG dhe jo në nivel spontan.