Difference between revisions of "Takim i Wikimedianëve pranë OLs"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(→‎Raport i eventit: permiresova paraqitjen e raportit)
(→‎Ndërlidhje: shtova nderlidhje)
 
Line 9: Line 9:
  
 
== Ndërlidhje ==
 
== Ndërlidhje ==
* Forum (anëtarët): https://forum.openlabs.cc/t/fedora-women-day-2017/536
+
* Forum (anëtarët): https://forum.openlabs.cc/t/wikipedia-zhvillimi-dhe-strukturimi-i-komunitetit/453h
* Forum publik: https://forum.openlabs.cc/t/cityzen-app-meetup-i-tetorit/638
+
* Website: https://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_Community_User_Group_Albania
* Website:
 
  
 
== Pjesëmarrësit ==
 
== Pjesëmarrësit ==

Latest revision as of 22:46, 22 October 2017

Takimi i parë i anëtarëve të Wikimedia Community User Group Albania.

Detaje

 • Kur: 9 tetor 2017;
 • Ku: Open Labs Hackerspace;
 • Nevojë të marrësh laptop me vete: jo e detyrueshme, por do ishte mirë;
 • Ka nevojë të kemi dije teknike: JO;
 • Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO;

Ndërlidhje

Pjesëmarrësit

Sidorela, Silva, Marin, Çeljeta, Bora, Nafie, Redon, Elio.

Raport i eventit

Tematikat

 • propozimi për UG të ri - u vendos që tëprocedojmë;
 • komente rreth bisedës në forum rreth UG të ri;
 • hapat e ardhshme duhet të jenë të programuara qartë;
 • Wiki Weekend 2017 - përgatitje

Shënime

 • dakortësuam që të procedojmë me UG të ri deri në 16 tetor 2017.
 • krijimi i një faqe twitter (Nafie), nuk ndahen të dhënat me infra team të hackerspace;
 • krijimi i një FB page (Nafie), nuk ndahen të dhënat me infra team të hackerspace;
 • mailing list: do përdoret infrastruktura e hackerspace deri sa të na e japë Wikimedia (@Elio);
 • takim 1 herë në muaj për koordinim.

Objektivat e UG

 • ramë dakort me objektivat që kemi vendosur në Meta;
 • aktivtete për 2018ën bazuar në objektivat e UG dhe jo në nivel spontan.