Sugru built night

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 11:07, 9 August 2017 by Sidorela (talk | contribs) (Krijova faqen për aktivitetin.)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Në bashkëpunim me Instructable, Open Labs do i bashkohet nismës së Build Nights, ku komuniteti "hands-on" mblidhet për të zhvilluar një projekt fizik me mjete të ndryshme të ofruar nga Instructables.com !
Kësaj rradhe do të eksperimentojmë me Sugru, plastelinën magjike që ngjishet shume lehtë kur është e freskët, dhe bëhët e fortë si gur kur thahet. Do të provojmë të rregullojmë dhe përshtasim gjërat tona të përditshme me Sugru, për ta bërë jetën pak më të lehtë.

Mos mungoni!

Detaje

  • Kur: 13 shtator 2014 @16.00
  • Ku: Open Labs, Rruga Brigada VIII, Nr.7, 1000

Ndërlidhje

Raport i eventit