Difference between revisions of "Statuti"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(krijova faqen)
 
m
Line 1: Line 1:
Këtu do gjeni statutin e Open Labs, që është dhe një detyrim ligjor që kemi si një organizate që ushtron aktivetin në territorin e Shqipërisë. Pra duam zduam duhet të formulojmë një rregullore me terma që e kuptojnë vetëm avoketërit. Nejse.  
+
Këtu do gjeni statutin e Open Labs, që është dhe një detyrim ligjor që kemi si një organizate që ushtron aktivetin në territorin e Shqipërisë. Pra duam zduam duhet të formulojmë një rregullore me terma që e kuptojnë vetëm avoketërit. Nejse.<br />
 
Statuti i parë do publikohet shumë shpejt [[statuti versioni 2|këtu]];<br />
 
Statuti i parë do publikohet shumë shpejt [[statuti versioni 2|këtu]];<br />
 
Propozimet për ndryshimet dhe përmirësimet në statut do publikohen [[statuti versioni 2|këtu]].
 
Propozimet për ndryshimet dhe përmirësimet në statut do publikohen [[statuti versioni 2|këtu]].

Revision as of 20:45, 4 March 2017

Këtu do gjeni statutin e Open Labs, që është dhe një detyrim ligjor që kemi si një organizate që ushtron aktivetin në territorin e Shqipërisë. Pra duam zduam duhet të formulojmë një rregullore me terma që e kuptojnë vetëm avoketërit. Nejse.
Statuti i parë do publikohet shumë shpejt këtu;
Propozimet për ndryshimet dhe përmirësimet në statut do publikohen këtu.