All translations

Jump to navigation Jump to search

Enter a message name below to show all available translations.

Message

Found one translation.

NameCurrent message text
 h Albanian (sq)'''4. Free open source në arsim'''
* A ka planifikuar partia juaj që të promovojë përdorimin e softuerit me kodburim të lirë dhe të hapur në arsimin publik?
** Duhet ti japim te rinjve mundesi zgjedhje dhe do jene ata ne fund qe do zgjedhin ku duan te fokusohen.