All translations

Jump to navigation Jump to search

Enter a message name below to show all available translations.

Message

Found one translation.

NameCurrent message text
 h Albanian (sq)== Pyetjet drejt partive ==
Më poshtë dokumentohet emaili i dërguar dhe pyetjet e propozuara kundrejt partive politike (bazuar pjesvrisht [https://fsfe.org/campaigns/askyourcandidates/example-questions.en.html këtu]):