All translations

Jump to navigation Jump to search

Enter a message name below to show all available translations.

Message

Found one translation.

NameCurrent message text
 h Albanian (sq){| class="wikitable"
|-
! Emri i subjektit politik !! Posta elektronike !! Lideri politik !! Statusi
|-
| Lëvizja Socialiste për Integrim || info (at) lsi.al || Petrit Vasili || u dërgua email - nuk ka përgjigje       
|-
| Partia Socialiste e Shqipërisë || info (at) ps.al || Edi Rama  || ka përgjigje si më poshtë
|-
| Partia Kristian Demokrate ||  || Dhimitër Muslia ||
|- 
| Sfida për Shqipërinë || info (at) sfidapershqiperine.com (u dërgua në email alternativ pas komunikimit) || Hektor Ruci || u dërgua email - nuk ka përgjigje
|- 
| Partia Republikane Shqiptare || info (at) prsh.al || Fatmir Mediu || u dërgua email - nuk ka përgjigje
|-
| Partia Demokratike || info (at) pd.al || Lulzim Basha || u dërgua email - nuk ka përgjigje
|- 
| Partia Bashkimi Demokristian Shqiptar || info (at) pbdksh.al || Eduard Ndocaj || u dërgua email - nuk ka përgjigje
|-
| Partia Aleanca Demokristiane || aleancademokristiane (at) gmail.com || Zef Bushati || u dërgua email - nuk ka përgjigje
|- 
| Partia Socialdemokrate ||  || Skënder Gjinushi ||
|-
| Aleanca Demokratike ||  || Eduart Abazi ||
|- 
| Fryma e re Demokratike || info (at) frd.al || Bamir Topi || u dërgua email - nuk ka përgjigje
|-
| Partia Demokracia Sociale ||  || Paskal Milo ||
|- 
| Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet || info (at) pdiu.al || Shpëtim Idrizi || u dërgua email - nuk ka përgjigje
|-
| Aleanca Arbnore Kombëtare ||  || Gjet Ndoj ||
|-
| Minoriteti Etnik Grek për të Ardhmen ||  || Kristo Kiço ||
|- 
| Partia Komuniste e Shqipërisë ||  || Qemal Cicollari ||
|-
| Aleanca Popullore për Drejtësi || info (at) apd.al & apdalbania (at) gmail.com || Bilal Kola || u dërgua email - nuk ka përgjigje
|-
| Lista e Barabartë || ide (at) libra.al || Ben Blushi || u dërgua email - ka përgjigje si më poshtë
|}