All translations

Jump to navigation Jump to search

Enter a message name below to show all available translations.

Message

Found one translation.

NameCurrent message text
 h Albanian (sq)== Krijimi dhe editimi i një artikulli ==
Nëse dëshiron që të editosh wikin, fillimisht duhet të kesh një llogari<ref name="account" /><br />
Në rast se ke një llogari, fillimisht bëj sign in<ref name="signin" /><br />
Për të edituar një artikull ekzistues, hap artikullin dhe më pas kliko në Redakto/Edit.<ref name="edito artikull" /><br />
Për të krijuar një artikull të ri, kërko emrin e artikullit dhe kliko ne linkun e kuq. <ref name="krijo artikull" /><br />
Nëse bën një artikull, është rregull i pashkruar që të hedhësh referenca. <ref name="refref" /> Për të mësuar si, lexo [https://www.mediawiki.org/wiki/Extension:Cite#Usage këtë]<br />
== Personalizimi i llogarisë ==
Të gjithëve u pëlqen të jenë më të bukurit e botës, kështu që le t'ia fillojmë nga wiki ;)<br />
Askujt nuk i pëlqen që të komunikoj me dikë për të cilin/cilën nuk dimë asgjë. Krijo faqjen tënde ku mund të shprehesh lirshëm tek Përdoruesi:<username yt këtu>. Nje demonstrim i mirë është [[Përdoruesi:Rskikuli|Redoni]]<br />
Gjithashtu mos harro të përditësosh [[Speciale:Preferencat|preferencat]] <br /> 
Ne të sugjerojme të bësh fillimisht këto:
* Vendos emër (Njerëzit duhet të të njohin, apo jo?)
* Gjininë
* Preferencat e emailit