All translations

Jump to navigation Jump to search

Enter a message name below to show all available translations.

Message

Found one translation.

NameCurrent message text
 h Albanian (sq)== Kontribuesit ==
Falenderime të vecanta për kontribuesit e mëposhtëm të cilët na kanë ndihmuar për mirëmbajtjen e hackerspace si dhe për organizimin e aktiviteteve
* Andis Rado: donacion mobiljesh;
* Arjen Kamphuis: donancione prej 3 laptop Lenovo ThnikPad;
Së shpejti do shtohen dhe kontribues të tjerë.