Difference between revisions of "Ada Lovelace Day 2021"

shtova link
(shtova link)
Line 6: Line 6:
[[Skeda:AdaLovelaceDay 2021 Tirana.jpg|parapamje]]
[[Skeda:AdaLovelaceDay 2021 Tirana.jpg|parapamje]]


==Axhenda==
==Udhëzime==
TBA
Në linkun më tej gjeni udhëzimet dhe informacionet e nevojshme për edit-a-thonin:  https://etherpad.wikimedia.org/p/4NptFrP-vWeHhOvSs8ZH
 


==Detaje==
==Detaje==
All, Bureaucrats, Administrators, translator
773

edits