Difference between revisions of "Webinar: Si të krijosh një sistem të sigurt dhe privat, nga zero"

no edit summary
 
Line 8: Line 8:
Join link: [http://m.flossk.org/webinar m.flossk.org/webinar]
Join link: [http://m.flossk.org/webinar m.flossk.org/webinar]


Ky webinar vjen në bashkëpunim me FLOSSK Free Libre Open Source Software Kosova
Ky webinar vjen në bashkëpunim me [https://www.flossk.org/ Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK)]
All, translator
163

edits