Open main menu

Changes

CryptoParty Tirana 2019

23 bytes removed, 11 months ago
no edit summary
== Detaje ==* Kur: 09.11.2019;* Ku: Ofiçina. Vendodhja në OSM: [https://www.openstreetmap.org/?mlat=41.33537&mlon=19.80762#map=19/41.33537/19.80762 link]* Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);* Nevojë të marrësh laptop/tablet me vete: PO;* Ka nevojë të kemi dije teknike rreth kriptografisë: Jo detyrimisht, por dhe në qofte se ke do ishte mirë;* Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO, nuk ka nevojë të kesh marrë pjesë në aktivitete të mëparshme.
*Kur: 09.11.2019;*Ku: Ofiçina. Vendodhja në OSM: [https://www.openstreetmap.org/?mlat=41.33537&mlon=19.80762#map= Prezantime ===19/41.33537/19.80762 link]*Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);*Nevojë të marrësh laptop/tablet me vete: PO;*Ka nevojë të kemi dije teknike rreth kriptografisë: Jo detyrimisht, por dhe në qofte se ke do ishte mirë;*Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO, nuk ka nevojë të kesh marrë pjesë në aktivitete të mëparshme.
== Axhenda =Prezantime===* 9.30 - 10.00: registration * 10.00 - 10.15 opening speech & rules of engagement - Redon (Open Labs)* 10.15 - 10.45: Survelliance Capitalism - Ritger (Arnhem)* 10.45 - 11.00: Introducing Information Security for Journalists book - Silva (Open Labs)* 11.00 - 11.15: small (coffee) break* 11.15 - 11.30: explaining the working groups* 11.30 - 14.00: hands on sessions with mentors* 14.00 - 14.30: snaks, coffee and fruits break* 14.30 - 15.00: TBA - Jos (Arnhem)* 15.00 - 17.30: hands on training sessions with mentors * 17.30 : Closing speech (what do we do next?)
==Axhenda= Shënime ===* Aktivitetet Cryptoparties nuk kanë karakter fitimprurës dhe nuk kanë kosto për pjesëmarrësit. Mbështetja financiare e Open Labs hackerspace është më se e mirëpritur. Në qoftë se sillni ushqime dhe pije nga shtëpija juaj na ndihmoni të vazhdojmë organizimin e aktiviteteve të tilla në vijim.* Kujdes: na vjen keq por Cryptoparty NUK është takim për të rregulluar kompjuterin tënd Windows ose Mac PC-helpdesk :)
== Organizatorët ==*9.30 - 10.00: registration*10.00 - 10.15 opening speech & rules of engagement - Redon (Open Labs)* Nafie Shehu10.15 - 10.45: Survelliance Capitalism - Ritger (Arnhem)* 10.45 - 11.00: Introducing Information Security for Journalists book - Silva Arapi(Open Labs)* Redon Skikuli11.00 - 11.15: small (coffee) break*11.15 - 11.30: explaining the working groups*11.30 - 14.00: hands on sessions with mentors*14.00 - 14.30: snaks, coffee and fruits break*14.30 - 15.00: TBA - Jos (Arnhem)* Sidorela Uku15.00 - 17.30: hands on training sessions with mentors* Mariana Balla17.30 : Closing speech (what do we do next?)
===Shënime=== *Aktivitetet Cryptoparties nuk kanë karakter fitimprurës dhe nuk kanë kosto për pjesëmarrësit. Mbështetja financiare e Open Labs hackerspace është më se e mirëpritur. Në qoftë se sillni ushqime dhe pije nga shtëpija juaj na ndihmoni të vazhdojmë organizimin e aktiviteteve të tilla në vijim.*Kujdes: na vjen keq por Cryptoparty NUK është takim për të rregulluar kompjuterin tënd Windows ose Mac PC-helpdesk :) ==Organizatorët== *Boris Budini*Nafie Shehu*Silva Arapi*Redon Skikuli*Sidorela Uku*Mariana Balla == Mbulimi mediatik == * Deklarata për shtyp: [https://openlabs.cc/open-labs-me-mbeshtetjen-e-hack42-organizojne-cryptoparty-tirana-2019/ Open Labs blog post]
==<b>Regjistrimet</b>==
 
*[https://events.openlabs.cc/e/11/cryptoparty-tirana-2019 Kliko këtu për tu regjistruar]
== Materialet promocionale == * Posteri do publikohet së shpejti në Github.
== Raport i aktivitetit ==
All, Bots, Bureaucrats, Administrators, translator
616

edits