Changes

Jump to navigation Jump to search

Editoria Developers Meetup

20 bytes added, 11 months ago
no edit summary
[[Skeda:Editoria_Developers_Meetup_Tirana.jpg|alt=|parapamjeqendër|frameless|1000x1000px]]
Editoria është një platformë me kodburim të hapur (open source) dhe e bazuar në web (browser) për shkrimin dhe publikimin e librave. Kjo platform përfshinë editimin dhe krijimin e përmbajtjes në grup, procesim të bazuar në web, typesetting të automatizuar si edhe përfshin konvertimin nga docx në HTML etj. Editoria mund të instalohet falas dhe të përdoret nën një Licencë MIT.
Për të parë nga afër karakteristikat e Editorias por edhe rëndësinë e përdorimit të platformave të tilla për publikim do takohemi në hackerspace të shtunën 02.11.2019 në orën 11.
All, Bots, Bureaucrats, Administrators, translator
616

edits

Navigation menu